torsdag 25 juni 2009

Livskvalité


Var ute en sväng på Spikarna på ön och gick runt lite, förbannat fint i kvällssolen. Har också tänkt börja träna imorgon igen, ÄNTLIGEN. Fan segaste förkylning ja ha haft, kändes som om den var över redan i måndags, men icke sa nicke.

lördag 20 juni 2009

Sommarlov och sjukdom.

Tjena !

Har kommit en vecka in på sommarlovet, en vecka som student. Var tänkt att bli en hårdare vecka med 20 timmars träning, gick bra Måndag, tisdag och onsdag, men sen i torsdags fick jag lite halsont och vågar inte chansa. Har blivit vila sedan dess så halsen fortfarande känns lite slemmig och svullen.

Hade en trevlig midsommar igår, kul att se många ansikten som man inte ser alltför ofta. Lekte även hem alla omgångar i Buzz sportsquiz, så fick se de som litet tävlingsinslag i vardagen nu när man är sjuk.

Börjar få den där jobbiga träningsabstinensen nu också, men viktigt att inte sticka ut och träna för tidigt för då knackar farbror förkylning på dörren snart igen. Har istället fått ihop hela sommarens planering med läger, utflykter osv gjord under dagen. Närmast väntar läger i Los med Åsarna 1-5 juli.

Sen bestämde jag och Linell oss för att löpa Fjäll-OL tillsammans idag, kommer bli köng! Ska väl dock nämnas att ingen av oss besitter orienteringskunskaper utöver de vanliga, men de problemet får vi lösa då ;)

Med hopp om friskare tider,
Anton

söndag 7 juni 2009

Vilodag

Idag har jag i princip inte gjort någonting. Installerat och grejat lite med min nya dator som ja är riktigt glad för ! Tack Stefan för den :)
Har också kollat på Söderling, men den finalen gick ju åt helvete. Bara erkänna att Federer var en klass bättre.

Nu på kvällen blir de lite brännboll och planering med klassen inför studentveckan som börjar imorgon! Mösspåtagning står först på schemat!

Förövrigt lite publicitet i tidningen hemma idag, länkar till den
http://st.nu/sport/1.1103310

Anton

lördag 6 juni 2009

Helg !

Veckan har flytit på och så också ÖKpassen. Men efter dagens 3 timmars så kan vi lägga den åt handlingarna, jag tycker att det har fungerat bra. Det har framförallt varit riktigt bra teknikmässigt att nöta dag efter dag, och inte bara någon gång varje vecka. Har skrikit i mage/rygg/armar varje dag nu. Tänkte visa upp hur träningen blev i veckan som gått, ingen monstervecka. Men helt klart duglig.

Mån ÖK 2.00 A3 + imp
Tis ÖK 2.30 A2
Ons Allmän styrka/spänst
Torsdag ÖK 2.00 A2 + L 2.00 A2
Fredag ÖK 2.00 A3 + ÖT 2.00 A1
Lördag L 3.00 A1 + spänst.
Söndag Vila

Tid 15.30h

ÖK= Överkropp, dvs stakning.
L= Löpning
ÖT= Övrig träning (cykel)
Imp= Impulsträning (Styrkestak,ryck)

MVH Anton

måndag 1 juni 2009

Överkroppsvecka.

Tjoflööjt!

Haft en riktigt gó helg med grymma bilar på cruisingen samt årets två första baddagar. Mindre varmt i älven dock såhär års, gissar på runt 12 grader. Tränat fint har jag gjort med, varmt nå grönjävulskt men det gick an utan tröja iaf.

Idag är det måndag och ny vecka, som denna gång innebär ÖK-vecka. Tänkte ge överkroppen en riktig släng, började idag med ÖK-intervaller. Körde 4 st på 6-13-6-6 min, körde även massa impulser. Hyffsat bra känsla i kroppen idag iaf, kunde hålla tempot ganska bra och det kändes som om det gick fort. ÖK är väl en av mina starka sidor, och när det går bra är det alltid extra kul. Klarade mig ifrån massa blåsor i handen, men de lär nog smyga sig på under veckan.

Imorn väntar ett längre pass med inriktning på stakteknik, runt 2.30 A2 ÖK.

Anton