torsdag 22 oktober 2009

Hemsidan uppe!

Nu har ja kommit igång med min nya hemsida, inte klar för fem öre men en början iaf!

http://www.antonkarlsson.comxa.com

pöss

lördag 3 oktober 2009

Positivt.

Tjena,

Har slöat ordentligt med bloggen på sistone, men ja håller på att jobba på en hemsida, där ja kommer att blogga framöver, när den blir klar så ska ja uppdatera lite mer frekvent ;)

Är för tillfället hemma i Sundsvall, skönt att vara hemma och bli omhändertagen ibland, mor bju på grymt go mat och livet leker. Har också fått bekräftat att de var ett virus som härjade i min kropp i närmare 4 veckor, närmare sagt Adenovirus, som är ett brett virus som angriper i princip hela kroppen och ofta är väldigt segdraget, så ska nog vara glad för mitt starka immunförsvar att ja klara mig med de där veckorna. Men de har nog inte tagit alltför mycket på mig, sprang nämligen Hallstatest i veckan. Hade endast tappat 6 sekunder från senast ( 5v sen ) och då var de ändå bättre förhållanden. Intervallerna efteråt kändes dessutom grymt bra och ja kunde trycka på riktigt hårt och löpa ifrån de övriga, de behövde mitt psyke. De var en grymt skön känsla att känna sig totalt utmattad med mjölksyra ut genom öronen igen, tro de eller ej.

Nästa vecka kommer de utbytesstudenter från Finland/Frankrike till Solle, och ja är värd åt en finne. Hoppas på en rolig fin träningsvecka framöver där vi kan utbyta lite erfarenheter.

Skidhälsningar, Anton